Text Box: Editura LUX LIBRIS®

 

Rounded Rectangle: Home       Rounded Rectangle: Despre noi       Rounded Rectangle: Aparitii       Rounded Rectangle: In curs de aparitie       Rounded Rectangle: Contact       Rounded Rectangle: Referenti

Editura LUX LIBRS® este marca inregistrata a firmei S.C. ANIL COMPUTER® S.R.L. inca de la infiintare (anul 1994), fiind axata cu prioritate pe editarea de carte tehnica, neocolind insa nici alte domenii cum ar fi proza, poezie etc.

 

De-a lungul anilor Editura LUX LIBRS® a editat peste 400 de titluri, din care in domeniul cartii tehnice au fost editate 380 de titluri, dovedindu-se astfel ponderea acestui domeniu in preocuparile editurii.

 

Beneficiind de autori cu renume in mediul universitar precum si de o serie de recenzori apreciati in domeniile lor de activitate (cu acoperire atat nationala cat si internaionala), editura Editura LUX LIBRIS® a castigat prestigiu in domeniul universitar, fiind de altfel recunoscuta de CNCSIS (Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior) inca din anul 2004. De altfel Editura LUX LIBRIS® a editat carti tehnico-stiintifice pentru aproape toate centrele universitare nationale de prestigiu (Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Timisoara etc.) dar si pentru universitati din afara tarii (S.U.A., Portugalia, Danemarca, Germania).

 

Prin echipa de tehnoredactare si editare profesionista, Editura LUX LIBRS® nu a facut si nu va face niciodata compromisuri privind atat calitatea continutului cat si a editarii si tehnoredactarii acestuia, ajungand pe aceasta cale printre putinele edituri care si-au mentinut de-a lungul anilor acreditarea CNCSIS.

 

Copyright © 2016 Lux Libris®